Slik oppgraderer programvaren for HP PSC 1410

HP PSC 1410 er en alt-i-ett-skriver, betyr det også samhandler med datamaskiner som en kopimaskin og skanner. Alle skrivere kommunisere med datamaskiner med drivere, men PSC 1410 har også en programvarepakke som du installerer på datamaskinen, slik at den kan kommunisere med PSC 1410 skanner. Du vil oppdatere skriverens programvare ved å laste ned den nyeste versjonen av PSC programvare for datamaskinens operativsystem.

Bruksanvisning

1 Slå på PSC 1410 og datamaskinen du bruker med skriveren. Koble fra USB-kabelen som forbinder de to enhetene.

2 Åpne datamaskinens nettleser og gå til HPs nettsted. Klikk "Støtte og drivere" nær toppen av siden, og klikk deretter på knappen ved siden av "Last ned drivere og programvare."

3 Skriv "PSC 1410" i den tomme boksen og klikk "Go" -knappen. Klikk på eksakte modell du har, og deretter bruke rullegardinmenyen på neste skjermen for å velge datamaskinens operativsystem. Klikk på "Next" for å fortsette til neste side.

4 Utvid "Driver" delen ved å klikke på plusstegnet ved siden av den. Klikk på "Full Feature" versjon i listen som ekspanderer, og klikk deretter på "Last ned" -knappen på neste side.

5 Klikk på "Kjør" -knappen når nedlastingen er fullført. Følg instruksjonene i installasjonsprogramvinduet for å utføre installasjonen. Koble skriveren til datamaskinen når installasjonen programvaren angir du kan.