Slik pakker du ut en IP-adresse fra en e-post

Slik pakker du ut en IP-adresse fra en e-post


Spam. Det & # 039; s en av Internet & # 039; s mer fremtredende irritasjonsmomenter. Nigerianske prinsen svindel, falske kontoutskrifter og selv tilfeldig RE: meldinger tilsynelatende fra søsteren din svigermor er alle brukt for å stjele informasjon ved phishing eller ved å installere et virus. Men med flid, kan du beskytte deg mot spammere som utgir seg for å være noen de & # 039; re ikke. En enkel IP-adresse vil tillate deg å lære hvor e-posten kommer fra. Vær oppmerksom på at denne prosessen er ikke eksakt, og vil aldri fortelle deg nøyaktig hvor noen bor.

Bruksanvisning

Hotmail

1 Logg deg på Hotmail-kontoen, ved hjelp Hotmail.com.

2 Åpne en e-post du ønsker å finne IP-adressen til.

3 Finn den blå linjen over epost kroppen, med kontaktinformasjon til avsenderen. På høyre side av baren, viser den tid og "action". Klikk på handling, deretter "view source melding."

4 Det er der det blir vanskelig. Du & # 039; ll nødt til å søke gjennom all teksten, på jakt etter noe som ser ut som "192.34.53.92" eller "149.0.2.3". Noen vil kanskje være for e-post servere, ikke for selve senderen.

5 Kopier dette nummeret og gå til et av nettstedene som er gitt i Resources nedenfor. Lime inn nummeret i tekstfeltet, trykk enter, og området vil behandle IP-adressen, og finne hvilken by e-posten ble sendt fra.

Gmail

6 Logg inn på Gmail-kontoen din, ved hjelp av Gmail.com.

7 Åpne en e-post du ønsker å finne IP-adressen til.

8 I øvre høyre hjørne av meldingen, klikker du på den blå trekanten, og klikk på «Show Original."

9 Skanne gjennom teksten, på jakt etter noe som ser ut som "192.34.53.92" eller "149.0.2.3". Noen vil kanskje være for e-post servere, ikke for selve senderen.

10 Kopier dette nummeret og gå til et av nettstedene som er gitt i Resources nedenfor. Lime inn nummeret i tekstfeltet, trykk enter, og området vil behandle IP-adressen, og finne hvilken by e-posten ble sendt fra.

Yahoo! Mail

11 Logg deg på Yahoo! Mail-kontoen, ved hjelp mail.yahoo.com.

12 Åpne en e-post du ønsker å finne IP-adressen til.

1. 3 På den blå linjen over meldingsteksten, klikk handlinger deretter på "View Full Header".

14 Søke gjennom teksten i pop-up-boksen, på jakt etter noe som ser ut som "192.34.53.92" eller "149.0.2.3". Noen vil kanskje være for e-post servere, ikke for selve senderen.

15 Kopier det nummeret, og gå til et av nettstedene som er gitt i Resource avsnittet nedenfor. Lime inn nummeret i tekstfeltet, trykk enter, og området vil behandle IP-adressen, og finne hvilken by e-posten ble sendt fra.

Hint

  • IP-sporing er ikke en eksakt vitenskap. Hackere ofte skjule sine IP-adresser.