Slik Slett Trojan.Ad Virus

Slik Slett Trojan.Ad Virus


Den Trojan.Ad virus er et malware program som infiserer en datamaskin, forårsaker mange kompatibilitetsproblemer inkludert pop ups og en falsk Windows varsel om at datamaskinen er infisert med et virus. Den forteller deretter datamaskinen bruker som klikker på en pop-up som vil ta deg til en nettside der du blir bedt om å kjøpe virusbeskyttelse. Dette i sin tur har to resultater: Du skal betale viruset skaperen å gi deg motgift for viruset, og du vil sannsynligvis bli smittet med mer malware. Det er en måte å eliminere viruset bare uten å måtte kjøpe noe.

Bruksanvisning

1 Restart datamaskinen. Husk å slå av trådløs Internett-tilkobling før omstart. Du vil at maskinen skal ha minimum av programmer som kjører ved omstart. Slå av det trådløse vil sørge for at feilen ikke kan aktivere pop ups.

2 Start datamaskinen i sikkermodus. Du kan få til sikker modus ved å holde F8 når maskinen starter på nytt. Går inn i sikker modus gjør at datamaskinen kan kjøre bare de grunnleggende om hva som er nødvendig, eliminere programmer som gjør at den trojanske virus å kjøre.

3 Kjør en full spyware scan i sikker modus. Gå til skrivebordet og klikk på programmet du bruker til å lete etter spyware eller virus. Sørg for å kjøre full scan, og inkluderer alle skjulte filer. Kjøre en spyware scan i sikker modus gir mulighet for skanning til fullt finne og eliminere trojanske programmer uten risiko for at viruset forstyrre skanningen som kan oppstå i normal modus. Dette er best for virus som krever en full eller dyp scan.

4 Start datamaskinen på nytt. Å gjøre dette vil gi rom for den anti-spyware program for å fullføre sin sletting prosess.

5 Restart datamaskinen i normal modus. Når du går tilbake til normal modus, sørg for å forberede seg på et annet virus scan. Hold den trådløse Internett-tilkobling av.

6 Kjøre en egen anti-spyware program. Tanken bak å kjøre to programmene er at ofte man vil finne hva den andre målet. En annen omstart kan være nødvendig å slette eventuelle andre uønskede filer.

7 Kjør nettleseren. Eventuelle spyware rester som hadde infisert datamaskinen bør elimineres. Det bør ikke være noen mer pop ups, eller bør det være lenger vinduer advarsler. Hvis det er, start maskinen og starte prosessen på nytt i sikkermodus.

8 Hold anti-virus og anti-spyware programmer oppdatert. Det er daglige oppdateringer for hvert program, så sørg for å kjøre oppdateringen når du starter datamaskinen i morgen for å være trygg.