Slik sletter Håndtak i Illustrator

Adobe Illustrator er håndtakene gjør det mulig å manipulere formen på Bezier kurver. Disse håndtakene rager fra en hvilken som helst forankringspunkt som forbinder i det minste en buet linje segment til et annet segment. Hvert håndtak omfatter et tangentlinjen med en punktformet retning punkt ved sin ende. Selv om du vil se disse kontrollinjer når du velger og manipulere formen og krumning av dine kunstverk, de er ellers usynlig på skjermen, og aldri dukke opp når du viser eller skriver ut den endelige kunstverk. Slette retning håndtak krever endrer formen på linjesegmenter sluttet på ankerpunktet som viser håndtakene.

Bruksanvisning

1 Velg markeringsverktøyet fra Adobe Illustrator verktøykasse. Velg det objektet som håndterer du ønsker å eliminere.

2 Velg Convert Anchor Point verktøyet fra Adobe Illustrator verktøykasse. Klikk på et forankringspunkt som retningen håndterer du ønsker å fjerne. Illustrator konverterer alle buede linjesegmenter som blir med på det ankerpunkt i rette linjer, og dermed fjerne behovet for og tilstedeværelse av retnings håndtak.

3 Evaluer kunstverk etter at du har omformet noen av sine kurver til rette linjesegmenter for å slette retning håndtak. Velg "Angre" fra Edit-menyen hvis du er misfornøyd med resultatene.

Hint

  • Drag retning håndterer av sine retnings poeng for å omskape kurver.
  • Du kan være i stand til å omforme dine objekter for å beholde en liten krumning og dermed fjerne behovet for å eliminere retning håndterer fra sine ankerfester.
  • Slik sletter både et forankringspunkt og håndtakene, velg forankringspunkt med segmentmarkøren og trykk på "Delete" -tasten. Dette skaper en åpning i banen. For å slette ankerpunkt uten å skape en åpen bane, velg Slett Anchor Point verktøyet fra Adobe Illustrator verktøykassen og klikk på ankerpunktet.
  • Selv om man kan skape inntrykk av kurver ved hjelp av et stort antall korte, rette linjer, viser den resulterende kunstverket mye større kompleksitet enn hvis den var laget opp av et lite antall kurver.