Slik spiller en DVD ut av en ekstra monitor

Slik spiller en DVD ut av en ekstra monitor


Multi-monitor systemer tillate bruk av en monitor for en aktivitet mens du bruker den andre skjermen for en andre, urelaterte aktivitet. Dette er spesielt nyttig når du ønsker å spille av en DVD mens du bruker et annet program samtidig. Med riktig skjerm oppsett, kan du flytte DVD-spilleren til den andre skjermen, presentere en full-screenet avspilling av platen mens du holder den første skjermen fri for andre aktiviteter.

Bruksanvisning

1 Koble videokabelen fra den andre skjermen til den andre video-ut-kontakten på skjermkortet taht tilbyr multi-monitor evne. Plugg strømkabelen på den andre skjermen til en stikkontakt.

2 Slå på PC-en og to skjermer, og deretter vente på at datamaskinen skal starte opp operativsystemet. La operativsystemet til å gjenkjenne den andre skjermen, duplisere skrivebordet på begge.

3 Trykk på "Start" -knappen på verktøylinjen i Windows, og klikk deretter på "Control Panel" alternativet. Finn avsnittet "Utseende og personalisering" og klikk på valget "Juster skjermoppløsning." Klikk på skjermen merket "2" og deretter, under "Flere skjermer," velg alternativet "Utvid disse skjermene." Trykk på "Apply" og skrivebordet vil utvide i løpet av de to separate skjermer heller enn å være duplisert på begge.

4 Start DVD-spilleren programmet og setter inn en DVD-plate i DVD-stasjonen. Trykk "Play" for å starte DVD, og ​​deretter flytte vinduet som inneholder DVD-video til den andre skjermen ved å dra det med musen og slippe den på plass. Trykk på fullskjerm-knappen på videoen for å maksimere videovinduet for å bruke hele andre skjermen for visning.