Verizon DSL tilkoblingshastighet

Verizon DSL tilkoblingshastighet


Høyhastighets internett kan variere, avhengig av selskap som leverer tilkoblingen og den teknologien som brukes til å bringe world wide web inn i ditt hjem. Når folk først gikk på nettet de stolte på dial-up der tilkoblings brukt analoge signaler via telefonen for å koble til nettet. Gjennom årene har raskere forbindelser kommet inn i eksistens som kabel Internett og DSL (Digital Subscriber Line). En av de største leverandørene av DSL er Verizon, som DSL er en teknologi som går over det eksisterende telenettet. Hastigheter på Verizon DSL kan variere basert på avstand og betalte pakker.

Avstand

DSL er en direkte forbindelse fra telefonen selskapets koblingsstasjoner til huset. Linjen er ikke delt i noen kapasitet, noe som kan være en betydelig fordel for tunge brukere som krever ingen annen bruk på linjene som kan bremse ned dataoverføringer. På grunn av arkitekturen i DSL, et hus som abonnerer på tjenesten må være innenfor 1,25 miles fra en DSLAM. En DSLAM er en veksling anlegg hvor tilkoblingen til telefonselskapet strekker seg til huset. Avstander større på 1,25 miles har betydelig lavere hastigheter enn lovet.

pakker

I begynnelsen av 2010 Verizon tilbudt flere nivåer av DSL-pakker til kunder, hver med varierende hastigheter og priser. De tre lagene ble satt opp for å tillate brukeren å bestemme hvilken hastighet og pris fungerte best. Den startpakken omtalt nedlastingshastigheter på 1 Mbps og 384 kbps opplastingshastighet for $ 19,99 per måned. Den midterste pakken dunket nedlastingshastigheten til 3 Mbps mens en dobling av opplastingshastigheten for en $ 29,99 pakke. Det høyeste nivået som tilbys for Verizon DSL er nedlastingshastighet på 7,1 Mbps med samme 768 Mbps opplastingshastighet for $ 39.99 per måned. (Prisene er som i 2010.)

synkron~~POS=TRUNC Hastigheter

Som DSL modnes, har ulike hastigheter og systemer spiller inn. Alternative DSL-teknologier kom inn i spillet hvor hastigheter kunne gå høyere enn opprinnelig tilbudt og ofte de som kom fra forhandlere. ADSL er den normale DSL tilbys av Verizon hvor "A" står for asynkron, som betyr opplasting og nedlasting samsvarer ikke. HDSL er en sekundær form for DSL, hvor teknologien bruker en høyere frekvens for å overføre data mye raskere enn normalt DSL. Avhengig av hvor et hjem trenger DSL og selskaper som tilbyr tjenesten, kan disse teknologiene kunne for kjøp.

sammenligninger

Selskaper som tilbyr DSL variere basert på hvor plasseringen trenger DSL ligger. Alternative tilbydere til Verizon kan være i området og tilby konkurranse. Avhengig av konkurranse, kan en abonnent bruke konkurranse for å få et bedre tilbud fra en DSL-selskap, og til og med ekstra perks som gratis salgsfremmende gaver og rabatter. Verizon hastigheter sammenstilles med AT & T DSL, mens Qwest DSL tilbyr nedlastinger av 1,5 Mbps. Ser etter alle tilgjengelige alternativer i ditt område vil få det beste tilbudet på service.

kabling

Når DSL er installert, vil ledningene i huset være nøkkelen til å sørge for at tjenesten fungerer som den skal. DSL fungerer gjennom eksisterende telefonlinjer. På grunn av støy og interferens den produserer på linjene, vil enhver telefon i huset må være utstyrt med et DSL-filter. Dette er små, plast dongler som kobler i mellom en telefon og kontakten i veggen. Filteret vil eliminere alle DSL støy på linjen og la til vanlige telefonsamtaler. Hvis et filter fjernes eller ikke, kan en telefon ikke brukes fordi DSL støy vil drukne ut all annen bruk av linjen. De fleste DSL selskaper tilbyr DSL-filtre uten kostnad.