Web-baserte Scrum verktøy

Web-baserte Scrum verktøy


Gode ​​Scrum team starter hver morgen med frokost, etterfulgt av en rask møte. Scrum, et begrep lånt fra rugby verden, er en fleksibel, iterativ utvikling rammeverk forankret i korte sykluser kjent som spurter som raskt leverer fullt fungerende produktegenskaper. Daglig gjennomgang møter er kritisk til prosessen.

Scrum team tradisjonelt bruker hvite tavler til å spore fremgang i løpet av daglige møter, men flere og flere lag er å finne nytte i å jobbe med et produkt de kan ta bort for å fortsette å spore deres arbeid pågår. Skriv inn en rekke Scrum hjelpere, fra web-baserte verktøy til stasjonære installasjoner.

Greenhopper

Greenhopper oppgave boards visuelt representere alle oppgaver i dagens sprint i en blokk form. På planleggingskortet, viser Greenhopper sprintoppgaver som pågår, samt de i anmeldelsen, og allerede gjort. Disse oppgavene er visuelt organisert i rader med en fargebakgrunn som indikerer status. Greenhopper gir også en sprint-basert burndown diagram som kan tilpasses. (Burndown diagrammer representerer grafisk arbeid - både dyktig og remaining-- over tid) Du kan vise et panel på høyre side som viser dager igjen i en sprint.

Greenhopper støtter rask konfigurering via Scrum prosjektmaler som tillater brukere å raskt begynne å skrive historier, poeng og verdier. Maler kan også tilpasses. I tillegg støtter Greenhopper ranking, flagging og integrasjon med bug-tracking styringsverktøy Jira. Dette er gunstig, fordi som spørsmål knyttet til sprint funksjoner kommer i Jira, de kan raskt kobles til Greenhopper og anmeldt i løpet av Scrum møter. Nesten alle fasetter av Greenhopper kan tilpasses til dine individuelle behov, herunder planlegging styret, filtrer utsikt og burndown diagram.

Banana Scrum

Banana Scrum gir et stablet utformingen av sprint historier som deretter kan utvides for å vise oppgaver. Oppgaver vises med en tilhørende boksen, med in-progress oppgaver som vises i grønt, og fullførte oppgaver vist i brunt. Banana Scrum har aa generell sprint panel som viser gjenstående tid og oppgaver for inneværende sprint, samt tilgang til etterslep oppsummering gi beregnet gjenværende tid.

I tillegg Banana Scrum har en tidslinje som gir et vindu inn i fortiden stengt spurter, aktuelle prosjekt statistikk og alle pågående spurter.

Lysegrønn

Bright Green, et enkelt verktøy, siterer sine brukere som sier det er "like enkelt som administrerende på en tavle." Brukere kan se sine nåværende oppgaver, nylig aktivitet og kommunisere med andre om oppgaver gjennom en rad layout grensesnitt med navigasjonsmuligheter på toppen. Lagledere kan se burndown rapporter og diagrammer, som er åpne elementer og sprint krav.