Windows Nettverksdiagnose

Windows Nettverksdiagnose Work er et verktøy som kan brukes til å feilsøke nettverksproblemer fra en enkelt datamaskin. Dette hjelper med å minske antall samtaler til IT-avdelinger og Microsoft Support; som i sin tur gir raskere tech-support prosess for alle involverte.

automatiserte reparasjoner

På det laveste nivået av problemer oppdages, kan Windows finne og reparere problemer automatisk uten å forstyrre brukeren. Dette omfatter slike spørsmål som avbrutt tilkoblinger.

Reparasjoner som krever godkjenning

Windows kan også oppdage problemer som krever godkjenning før det automatisk blir korrigert. Noen tilfeller føre til konfigurasjonsproblemer hvis automatiske korreksjoner ble gjort. Dette omfatter slike operasjoner som å bytte til et annet trådløst nettverk.

manuelle reparasjoner

Med noen problemer, kan Windows oppdage problemet, men krever at brukeren å iverksette tiltak for å rette det opp. For eksempel, hvis ruteren eller nettverket er uoppdaget, brukeren kan bli pålagt å tilbakestille utstyret.

Ytterligere Issues

Hvis Windows ikke kan oppdage problemet, vil Nettverksdiagnostikk anbefale å kontakte Microsoft Kundestøtte. Nettverket verktøyet oppretter en loggfil som en tekniker kan bruke til å løse problemet.