Desktop deling programmer

Desktop deling programmer


Skrivebordsdeling programmer har blitt allment tilgjengelig og mange er gratis å bruke. Noen desktop deling programmer lar en bruker å få tilgang til skrivebordet til en annen bruker eksternt for å gi teknisk assistanse. Andre lar flere brukere å dele sine skjermen og vise andre på samme tid. Det er en skrivebordsdeling program for å passe dine behov, enten du jobber med et kontor kollega på en presentasjon, delta klasse på nettet eller bare sosialt samvær med venner.

Yuuguu

Yuuguu er gratis, enkelt å bruke og gir deg tilgang til din PC eller MAC eksternt eller umiddelbart dele skjermen din med noen. Yuuguu hovedskjermbildet ligner på et chattevindu som lagrer alle dine kontakter. Legge til en ny kontakt er like enkelt som å skrive i en e-postadresse. Hvis kontakten er ikke en Yuuguu bruker, vil de motta en e-post med skjermdeling invitasjon som gir all nødvendig informasjon for å komme i gang. Sett opp og konfigurasjon er enkelt. Programmet fungerer godt gjennom brannmurer, gir automatisk pålogging, har rask skjermdeling og har god lyd evner.

Teamviewer

Teamviewer er en rask og enkel skrivebordsdeling program som har fjernstyring av PCer, filoverføring, skjermdeling og en chat-funksjon. Du kan kjøre Teamviewer på begge maskinene uten å kjøre separate installasjonsprogrammer; automatiske partner IDer genereres på hver datamaskin med første gangs bruk. Etter det, vil du bare skrive inn en partner ID og økten tilkobling vil bli etablert. Teamviewer tilbyr 256-bit kryptering for virtuelt privat nettverk bruk. Andre versjoner med flere funksjoner er tilgjengelig for kjøp, men gratis versjonen tilbyr tilstrekkelig funksjonalitet for de fleste brukere.

ShowMyPC

ShowMyPC bruksområder er ekstern PC-tilgang, desktop deling, skjermdeling og konferanser. Ingen innlogging, registrering eller spesiell opplæring er nødvendig for å sette opp eller bruke ShowMyPC, og programmet er pålitelig og sikker. Brukere kan få tilgang til filer, programmer og e-post eksternt eller kringkaste webinar. Den grunnleggende versjonen er gratis, men en oppgradert betalte versjonen tilbyr bedrifter muligheten til å bruke sin egen private server og tilpasse programvaren.

Mikogo

Mikogo er et gratis skrivebordsdeling program som tillater opp til 10 deltakere for å dele sine desktop samtidig. Det er et praktisk program for store sosiale grupper eller for hosting nettmøter. Funksjoner inkluderer webkonferanser, fjernkontroll, skjermdeling, pause overføring, filoverføring og muligheten til å endre foredragsholdere. Ingen installasjon er nødvendig.

LogMeIn

LogMeIn er et webbasert desktop deling program som gir enkel ekstern tilgang til flere eksterne datamaskiner. LogMeIn-programvaren må installeres på hver datamaskin før første gangs bruk. Du kan logge deg på din hjemme-PC, samt nettverkssystemer, og nettverkstilgang er sikker. Filoverføring er like enkelt som å kopiere og lime inn fra en datamaskin til en annen. A Pro-versjonen er tilgjengelig for en månedlig avgift.

Screen

Screen krever ingen spesiell programvare for å bruke. Alt du trenger å gjøre er å åpne programmet og klikk for å slå på skjermdeling. Installasjonen tar bare noen få minutter. Bildene kan sees av alle med en nettleser fra en hvilken som helst type datamaskin, selv om det er et alternativ tilgjengelig for å legge til en tilgangskode for å sikre tilkoblingen. Antallet seere er bare begrenset av båndbredden.