Hvor å Fastsette Iexplore.exe Application Error

Hvor å Fastsette Iexplore.exe Application Error


Internet Explorer er svært beryktet for systemkrasj. Programvaren er svært sårbar og møter feil ofte, slik at programmet lukkes. Mange ganger er dette på grunn av en add-on, for eksempel en verktøylinje eller en ondsinnet virus. Imidlertid blir programvaren noen ganger så skadet at den stadig lukkes ut og til slutt trenger installeres på nytt. For å gjøre dette, vil brukeren trenger å avinstallere programmet og laste ned den nyeste versjonen fra Microsoft.

Bruksanvisning

Se etter mulige årsaker

1 Prøv å åpne Internet Explorer uten tillegg. Du kan gjøre dette ved å surfe på Start-menyen og utvide mappen "Tilbehør" og sub-mappen "System Tools." Klikk på "Internet Explorer (ingen tillegg)." Hvis programmet ser ut til å fungere skikkelig med tillegg deaktivert, følger det neste trinnet.

2 Klikk "Verktøy" og velg "Alternativer for Internett" innsiden av Internet Explorer. Velg "Programmer" og klikk på "Administrer tillegg". Deaktiver noe på listen som ikke er av den "Microsoft Corporation" under "Publisher" kolonnen. Du må kanskje oppdatere Adobe Flash og Java etter å ha fullført dette trinnet. Hvis feilen fortsatt oppstår, går du videre til neste trinn.

3 Last ned en anti-malware skanning programmet og installere det. Kjør en fullstendig skanning og fjerne eventuelle infeksjoner resultater.

Installer og oppdatering Internet Explorer

4 Oppdater Internet Explorer ved å gå til Microsofts webområde for Internet Explorer 8 (se Ressurser).

5 Last ned og installer den riktige versjonen av Internet Explorer.

6 Start PC for å fullføre installasjonen. Åpne den nye Internet Explorer og følger engangs setup wizard.