Hvordan beskytte privat informasjon på internett

Du handler på nettet. Du nettbank. Du kommuniserer online. Internett har tillatt oss å gjøre nesten alt på nettet, men det har også tillatt hackere og tyver å få din private informasjon på nettet. Er din Internett-sikkerhet i fare? Evaluer din online praksis. Hvis du tror du kan beef opp Internett-sikkerhet, les videre. Tilstrekkelig Internett-sikkerhet er mulig med følgende trinn.

Bruksanvisning

1 Aldri dele brukernavn eller passord med andre. Sørg for at dine passord er sterke og vanskelig å tyde, slik at ingen andre kan gjette dem.

2 Fyll ut informasjon og laste ned filer eller programmer kun fra nettsteder du stoler på. Alltid ser etter "https" i begynnelsen av nettadressen; Dette betyr at området er trygt. Videre, når du er ferdig med å overføre din informasjon på nettet, ikke glem å logge av og slette informasjonskapslene og nettleser historie også.

3 Installer en Internett sikkerhetsprogram som beskytter mot identitetstyveri, ormer og spionprogrammer. For eksempel Symantec tilbyr en linje av produkter som Norton Internet Security og Norton Personal Firewall som tjener dette formålet.

4 Opprett en alternativ e-postadresse for ytterligere Internett-sikkerhet. Bruk dette nye e-postadresse for å fullføre elektroniske skjemaer, oppslaget i offentlige skjemaer eller andre formål som er offentlig i naturen.

5 Gjør deg kjent med personvernpolitikken til nettsteder du hyppig. Det er viktig å forstå hvordan de nettstedene du besøker, ved hjelp av informasjonen du sender inn elektronisk. Hvis du ikke er enig med nettsteder 'praksis som å sende deg e-poster med reklame i dem, ikke sende inn privat informasjon på disse nettstedene.

6 Les e-posten etter at du laster det av serveren. Holde kontakten til din e-post mens du fremdeles er på nettet gir hackere en sjanse til å vise privat informasjon i e-posten. E-postklienter som Eudora eller Microsoft Outlook lar deg gjøre dette.

7 Fjern alle dine personlige opplysninger og dokumenter fra harddisken før du selger eller gi datamaskinen til noen andre.