Hvordan eliminere en Duplicate i Outlook

Like navn og e-postadresser i Outlook programmet kan resultere i at du ubevisst sende en mottaker en e-post to ganger. For å unngå å gjøre det, må du ta mer tid til å sortere gjennom kontaktene dine når du sender en masse e-post. For å unngå dette bortkastet tid og krefter, kan du eliminere alle uønskede duplikater i Outlook med et minimum av innsats.

Bruksanvisning

1 Starter Outlook og velg mappen med dupliserte kontakter i "Kontakter". Klikk på "Change View" på "Vis" fanen i "Current View" gruppe.

2 Klikk "Phone" og "Vis innstillinger" på "Vis" fanen i "Current View" gruppe. Klikk på "Kolonner" og "Ofte brukte felter" i "Velg tilgjengelige kolonner fra" -liste.

3 Klikk "Modified" i "Tilgjengelige felt" -listen, og klikk "Legg til". Klikk på "Flytt opp" kontinuerlig og så stoppe når "Modified" vises som begynnelsen på "Vis disse feltene i dette order", og klikk deretter "OK" to ganger.

4 Hold nede "CTRL" i listen over kontakter for å velge hvert kopiere og trykk "SLETT" når du er ferdig.

Hint

  • Slå av duplisering forvaring funksjonen Outlook for å forbedre arbeidet produktiviteten og deretter eliminere duplikater på kvartalsbasis. For å slå av duplikat forvaring, klikker du på "File" -fanen og deretter "Alternativer". Klikk på "Kontakter" og deretter fjerne boksen ved siden av "Se etter dupliserte kontakter når du lagrer nye kontakter" under "Navn og arkivering."