Hvordan få datamaskinen Off av strømsparemodus

Hvordan få datamaskinen Off av strømsparemodus


Strømsparemodus på datamaskinen din hjelper deg med å spare energi, spesielt på en bærbar PC, ved å dempe bakgrunnsbelysningen på skjermen, sette maskinen i dvale etter en tid uten aktivitet og slå av skjermen etter en tid uten aktivitet. Imidlertid er strømsparemodus noen ganger upraktisk, for eksempel når du prøver å laste ned en stor fil. For å unngå ulempene ved datamaskinens strømsparingsmodus, må du slå av strømsparemodus av.

Bruksanvisning

1 Høyreklikk på deg datamaskinens skrivebord. Hvis du har noen programmer du arbeider med, minimere disse programmene enten ved å klikke på "Restore Down" knappen øverst i høyre hjørne av programmet, eller ved å klikke på "Vis skrivebord" knappen på venstre side av verktøylinjen.

2 Velg "Egenskaper" fra menyen som vises hvis du har Windows XP. Klikk deretter på "Screen Saver" -fanen på toppen av pop-up som vises. Hvis du har Windows Vista, velg "Tilpass" fra menyen som vises, og klikk deretter på "Screen Saver".

3 Klikk på "Power ..." -knappen på Windows XP eller "Endre strøminnstillinger" på Windows Vista. Deretter velger du en av de strømoppsett fra rullegardinmenyen i Windows XP eller strømstyringsplaner i Windows Vista. Den "Minimal strømstyring" ordningen er best på Windows XP. I Windows Vista, er "High Performance" strømplan beste.