Hvordan få Hubpages å rangere høyt

Hvordan få Hubpages å rangere høyt


HubPages er en Internett-innhold nettsted som lar hvem som helst å registrere deg for en gratis konto og begynne å publisere artikler umiddelbart. Når du publiserer artikler på HubPages, kan du faktisk tjene penger når folk klikker på artiklene. Du må motta tusenvis av klikk før du vil se noen bemerkelsesverdige inntekter, men til slutt å skrive for HubPages kan lønne seg. En måte å hjelpe denne prosessen sammen er å skrive den typen artikler som vil rangeres høyere på internett søkemotorresultater.

Bruksanvisning

1 Velg artikler som folk er interessert i. En måte å gjøre dette på er å se på de mest brukte søke eller trending emner fra søkemotorer som Yahoo og Google. Skrive om emner folk ønsker å lese om vil hjelpe deg rangeres høyere.

2 Opprett originalt innhold som har verdi for den. Den mer fakta, bevis, referanser og generelt verdt innhold du inkludere i hubpage artikler, jo høyere potensial.

3 Bruk søkeordene i artikkelen som er knyttet til emnet. Nøkkelord er setninger som Internett-brukere vil søke i sine nettlesere for å se artikler som din.

4 Sett søkeord i kodene for HubPages artikkelen. HubPages kan du legge til koder for å hjelpe til med søk rangeringer.

5 Legg et søkeord-rik tittel, samt titler for de ledd av din HubPages artikkelen.

6 Inkluder lenker i HubPages artikkel som fører til nettsteder som kan tilby brukerne mer informasjon. Lenker kan øke rangeringen, spesielt linker til nettsteder som er sterkt trafikkert allerede.