Hvordan finne Windows-produktnøkkelen i Microsoft Office

Hvordan finne Windows-produktnøkkelen i Microsoft Office


Microsoft Office krever at du skriver inn en 25-tegns produktnøkkel for å bekrefte din programvare og sikre at det er legitimt. Når du installerer Office, blir du bedt om å oppgi det, men du er ikke pålagt å gjøre det med en gang. Du kan kjøre et program 25 ganger før du må taste inn produktnøkkelen. Du må finne produktnøkkelen for fullversjonen eller prøve produktet du har installert på din datamaskin.

Bruksanvisning

Finn produktnøkkelen for full versjon (Ref. 1, 2)

1 Finn detaljhandel pakking av Microsoft Office, som du vil ha hvis du kjøpte produktet fra en forhandler. Se etter et klistremerke på emballasjen eller CD-cover. Produktnøkkelen er den 25-sifrede koden som er oppført.

2 Se etter en ekthets omfatter med emballasjen. Det er en liten sel eller klistremerke på program som verifiserer ektheten. Produktnøkkelen kan være oppført der.

3 Søk på din e-post for en bekreftelsesmelding fra da du kjøpte Microsoft Office Online. Produktnøkkelen vil bli inkludert i e-posten hvis du kjøpte Microsoft Office fra Office nettsiden.

4 Finn produktnøkkelen på et klistremerke på datamaskinen hvis en full versjon av Microsoft Office ble forhåndsinstallert.

Finn produktnøkkelen for prøveversjon

5 Klikk på ikonet på skrivebordet som sier "Microsoft Office 60 dagers prøve" (eller noe lignende). En nettside vil åpne, som fører deg til å få produktnøkkelen eller laste ned en prøveversjon.

6 Se etter et klistremerke på CD-coveret eller pakking av en rettssak CD.

7 Søk etter en bekreftelse på e-posten du mottok da du lastet ned en gratis prøveversjon.

Hint

  • Hvis du ikke kan finne produktnøkkelen eller tapt emballasjen, må du få en ny en ved å ringe Microsoft Support. For å gjøre dette, kjør "Product Activation Wizard." I Microsoft Office 2007, åpne en av Office-programmene. Klikk på "Microsoft Office-knappen," og velg "Alternativer" -knappen. Klikk på "Ressurser". Klikk "Aktiver" under "Aktiver Microsoft Office." Telefonnummeret du skal ringe vil bli oppført i veiviseren. Du bør ha installasjons-CD og datamaskinens serienummer tilgjengelig.