Hvordan lage en gratis Powerpoint

Spektakulære styrerom PowerPoint-presentasjoner vanligvis ser veldig teknisk og dyrt, fordi kvaliteten viser en høy grad av profesjonalitet. Men hva mange folk ikke vet er at noen av de beste PowerPoint-presentasjoner er skapt med fri programvare. Mesteparten av programvare som er tilgjengelig for PowerPoint etableringen er brukervennlig, slik at alle kan forstå hvordan du gjør det.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer Openoffice suite til å bruke programvaren gratis (se Resources). Klikk på Openoffice nedlastingslenke. Velg koblingen for datamaskinens operativsystem for å sikre at nedlasting av programvare er kompatibel med datamaskinen. Klikk "Lagre" i vinduet Nedlasting av filer for å lagre programvaren på harddisken på datamaskinen. Følg instruksjonene og velg de anbefalte Openoffice konfigurasjoner for å fullføre hele installasjonsprosessen.

2 Sett opp en tom presentasjon dokument. Åpne "Impress" program når Openoffice-pakken er installert. Når de blanke dokumentinnstillinger åpen, klikker du på knappen ved siden av "Empty Presentasjon" hvis det ikke allerede er merket, og klikk "Next".

3 Velg presentasjons sin skyvedesign, produksjon mellomstore og lysbildeoverganger. Velg slide design fra listen som vises. (En forhåndsvisning av design vil være på høyre side av skjermen.) Klikk "Slide" for utgangs medium. Velg en overgang på den neste skjermen. Raset overgangen er hvordan sidene dine vil endre seg. Klikk deretter på "Create".

4 Lag din presentasjon. Klikk på oppsettet du ønsker i den høyre ruten på skjermen. Oppsettet vil vises over slide design. Dette er hvordan du vil være i stand til å legge til tekst i lysbildet. Klikk på boksene som vil være i oppsettet og begynne å skrive inn tekst. Hvis du ønsker å legge til media som bilder, animasjoner, lyd eller video, bla gjennom layout maler for å finne en som utfyller hva du vil gjøre for raset. Bruk de samme metodene for å legge til media som du ville gjort for å legge til tekst.

5 Legg til nye lysbilder. Høyreklikk over lysbildet i ruten til venstre i Impress søknaden. Velg "Nytt lysbilde" handling, og en blank kopi av samme slide design vil vises under det første lysbildet. Gjenta samme handling for å legge til sider etter behov.

6 Lagre presentasjonen til harddisken. Klikk på "File" fanen på toppen av Impress program, og velg "Lagre som" handling. Gir presentasjonen et nytt navn.

Hint

  • Microsoft Office PowerPoint prøveversjon er også tilgjengelig for fri bruk. Men vær oppmerksom på at full bruk av Microsoft PowerPoint prøveversjon er tilgjengelig i 60 dager bare. Du vil ha tilgang til alle programmets komponenter og funksjoner. Full funksjonalitet vil gi deg fordelen av å skape fulle PowerPoint presentasjoner uten bestemmelser (se Resources).
  • Teknisk støtte er tilgjengelig fra Openoffice hvis nødvendig.