Hvordan legge til en "Donate Now" -knappen på Facebook

Hvordan legge til en "Donate Now" -knappen på Facebook


Facebook kan være nyttig for å øke bevisstheten om en organisasjon eller sak. Ved hjelp av en Facebook-side, kan du potensielt få tilgang til millioner av Facebook-brukere, engasjere dem i samtalen og spre mer informasjon om hva du prøver å oppnå. Ved å nå flere mennesker, kan du også bruke anledningen til å øke antall donasjoner du mottar. Ved hjelp av PayPals "Donate" -knappen, kan du aktivere Facebook-brukere til å gi til organisasjonen på nettet.

Bruksanvisning

1 Besøk paypal.com og registrere en bedriftskonto. Hvis du velger "non-profit" som kategori av virksomheten din, må du kanskje gi PayPal med mer informasjon om organisasjonen så PayPal kan bekrefte at du er en veldedig prosjekt.

2 Klikk på fanen "Merchant Services" i kontoen din og velg "Godta donasjoner." Skriv inn dine detaljer på neste side, og klikk deretter på "Create Button" for å få tilgang til HTML-koden for din donasjon knappen. Kopier denne koden inn i nettleseren utklippstavlen ved å holde nede "Ctrl-C."

3 Gå til facebook.com og skriv "FBML" i søkeboksen. Velg app merket "Static FBML" og deretter bekrefte at du ønsker å installere programmet ved å klikke på "Legg til Min Side" til venstre på siden. Applikasjonen navn står for "Facebook Markup Language" og vil tillate deg å legge til HTML-koden for donasjon knappen til siden din.

4 Last din Facebook-side hvor du vil plassere knappen. Klikk på "Rediger side", bla ned til "Programmer" og velg "FBML." Når du klikker på denne, vil du se en side med en tom tekstboks.

5 Redigere tittelen på tekstboksen for å inkludere innholdet du ønsker, for eksempel "Donasjon til (navnet på organisasjonen)." Trykk "Ctrl-V" for å lime inn koden for din PayPal donere knappen inn i det tomme boksen nedenfor.

6 Gå tilbake til din Facebook-side, og velg knappen merket "Legg til en ny fane" øverst på siden. Velg fanen merket med tittelen du oppgitt for donere knapp, for eksempel "Donasjon til (navnet på organisasjonen)." En fane for donasjoner som inneholder din PayPal donasjon knappen vil nå vises på fanelinjen øverst på din Facebook-side.