Hvordan legge til min signatur til en Word docx Med et tegnebrett

Hvordan legge til min signatur til en Word docx Med et tegnebrett


Hvis du har en tablet-PC, kan du bruke en digital penn eller "pennen" til å skrive direkte inn i Word-dokumenter. De håndskrevne Word-dokumenter - som ender i "docx" forlengelse i Word 2007 og 2010 - er synlig på andre systemer, selv om disse maskinene ikke støtter penn databehandling. Hvis du er ny til penn databehandling, så du kanskje ikke vet nøyaktig hvordan du aktiverer pennen i Word. Du må slå på pennen funksjonen før du kan bruke den. Når aktivert, kan du legge til en signatur til alle Word-dokument ved å tegne rett på tavle-PC.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Word.

2 Klikk på "Review" -kategorien, som ligger nær den øvre høyre hjørne av skjermen.

3 Klikk på "Start håndskrift."

4 Tegn på tavle-PC-skjermen ved hjelp av pennen. Signaturen vil vises umiddelbart på skjermen. Når du behandling skriving, vil signaturen bli omgjort til en redigerbar grafikk. Dersom signaturen er for stor eller for liten, kan du klikke og dra grensene av grafikken å endre størrelsen på bildet.

5 Trykk og hold "Ctrl" -tasten og trykk på "S" tasten for å lagre dokumentet. Signaturen vil bli lagret med "docx" dokumentet for fremtidig deling og utskrift.

Hint

  • Som standard, skriver den digitale pennen i en stil etterligne en kulepenn. Hvis du foretrekker en filtpenn estetiske, klikker du på dette alternativet fra "Blekk Tools" boksen. Denne boksen vises når du klikker på "Start håndskrift", og du kan bruke den til å endre utseende på dine håndskrevne notater.