Hvordan oppkobling et videokamera til PC

Hvordan oppkobling et videokamera til PC


Koble ditt digitale videokamera til en datamaskin er en ganske enkel oppgave som kan gjøres på noen få trinn. Du ønsker kanskje å koble kameraet til en datamaskin for å laste opp video-opptakene for redigering formål eller for å dele med venner, eller brenne en DVD. Du kan også være lurt å spille av opptakene på datamaskinens skjerm. Uansett hva din intensjon, vil du trenge en Firewire-kabel for å koble kameraet til datamaskinen.

Bruksanvisning

Hvordan koble et videokamera til en datamaskin

1 Din Firewire-kabel skal ha to ender: DV slutten (for å bli koblet til kameraet) og Firewire slutten (for å bli koblet til datamaskinen). Koble DV enden til videokameraet "DV Out" port. Plugg den andre enden til datamaskinens Firewire 400-port. Når kablene er tilkoblet, slå på kameraet og sette den i avspillingsmodus.

2 Start videoredigering program på datamaskinen din. Du trenger dette programmet for å fange eller spille av opptakene fra kameraet.

3 I videoredigeringsprogrammet, starter programvaren er "fange" -verktøyet. Hver videoredigeringsprogrammet har dette verktøyet, men det kan være litt forskjellig fra program til program. Verktøyet vil tillate deg å ta videoen som er på båndet i kameraet og bla gjennom den, se det eller ta det på harddisken. Bruk kontrollene for å styre video ved å spille det, stanse det, rask videresende den eller spole tilbake det. Klikk på "capture" eller "record" -knappen for å spille inn filmen til harddisken. Hvis du ønsker å fange en bestemt klipp, starte spillehodet om tre sekunder før du vil at datamaskinen skal begynne å spille.