Hvordan redigere 4chan innlegg

Innlegg dø på 4chan så raskt at små feil er egentlig ikke verdt redigering. Likevel, hvis du legger noe bare for å senere innse at du har brutt en regel, gjorde et seriøst pinlig skrivefeil eller rue dagen du noen gang oppdaget området, har du aa begrenset sett med alternativer for å endre innlegget ditt innhold. I de fleste tilfeller må du ri den korte bølgen av dine feil eller slette innlegget ditt helt. Hevder at du kan redigere innleggene med en 4chan Gold-medlemskap er vitser brukes til å rote det gøy på nye, uerfarne brukere.

Bruksanvisning

Riktig Innenfor en tråd

1 Legg inn en kommentar under bildet ditt som forklarer din feil eller påpeker rettelsen du ville gjøre hvis du var i stand til å redigere 4chan tråder.

2 Sende et svar som inneholder den nye versjonen av innlegget ditt om en enkel korreksjon ikke vil klippe den.

3 Be brukere å svare på dine korrigeringer, ikke din opprinnelige innlegget.

Rediger å fjerne bilde

4 Merk av i boksen ved siden av tittelen på innlegget ditt. Rull ned til bunnen av siden.

5 Skriv inn passordet i passordfeltet ligger ved siden av "delete" knappen. Hvis du ikke har aktivert et passord, vil 4chan se etter en lagret informasjonskapsel på datamaskinen din for å bekrefte identiteten din.

6 Klikk på "File Only" boksen, og klikk deretter på "slett". Velge "File Only" alternativet redigerer innlegget ditt for å fjerne bildet uten å slette noen av kommentarene, svarer eller tekst i tråd ditt.

Rediger sletter tråden

7 Slette hele tråden ved å merke av i boksen ved siden av tittelen og skrive inn passordet ditt ved siden av "delete" knappen.

8 La "File Only" alternativet ukontrollert. Klikk på "delete".

9 Send inn et nytt innlegg som inneholder de ønskede endringene.

Hint

  • Stadig slette og re-poste lignende innhold på 4chan kan resultere i et midlertidig forbud for spamming. Hvis dette skjer, klage på forbudet, og forklare moderatorene at du var bare korrigere en feil du har gjort i ditt innlegg. Moderatorene kan fjerne forbudet og gjenopprette privilegier.
  • Aldri gi din personlige informasjon til noen som hevder de kan selge deg en 4chan Gold-medlemskap. Gold-medlemskap ikke eksisterer og gi bort din personlige informasjon setter deg i fare for identitetstyveri.