Hvordan selge på Barnes & Noble

Barnes & Noble er en stor bokhandel kjede som har hovedkontor i Manhattan, New York. Noen mener at det å ha boken i denne butikken er et tegn på at du har "kommet" som forfatter eller utgiver. Hvis boken har et marked og er godt pakket og godt markedsført, kan du være i stand til å få det oppført i butikker eller online på BN.com.

Bruksanvisning

1 Lag en mediepakke for boken din. Ta med en profesjonelt skrevet pressemelding, markedsplan, selge ark med informasjon om boken (inkludert et bilde av coveret), anmeldelser, en forfatter bio ark og følgebrev.

2 Send en kopi av boken og media kit til store distributører og grossister som kan være interessert i tittelen. Disse distribusjonsselskaper kan koble deg til Barnes & Noble. Se "Resources" (nedenfor) for en direkte link til en liste over populære distributører og grossister, samt flere råd om hvordan å bli akseptert av en. Ring på forhånd for å sørge for at selskapet distribuerer til Barnes & Noble.

3 Søk om å bli en "Vendor of Record" direkte med Barnes & Noble som et alternativ. Du må sende media kit og en bok til selskapets lille forlaget divisjon.

4 Vent på svar fra Barnes and Noble eller en av distributørene. Hvis den blir godkjent, vil du motta en innledende innkjøpsordre for en eller flere bøker.

5 Fyll ditt første kjøp for omgående. Når selskapet eller distributøren mottar og behandler bøkene, vil det vises som "på lager" med Barnes and Noble. Tillate om en til to måneder for boken oppføringen vises, og viser som "lager".

6 Endre bokens beskrivelse på Barnes & Noble nettside (BN.com). Klikk på "Hvordan sende innhold" under "Ressurser" (nedenfor) for instruksjoner.

Hint

  • Å selge CDer og DVDer på Barnes and Noble, må du ta kontakt med Alliance Entertainment (aent.com). For magasiner, ta kontakt med M2 Media Group (m2mediagroup.com) eller Zinio (zinio.com).
  • Spør venner og familie til å lese og gi positive anmeldelser av boken på nettstedet. Du må tromme opp interesse i din egen bok for å holde innkjøpsordrene strømmer inn.
  • Boken kan ikke sitte på hyller i murstein og mørtel butikker - de kan bare bli solgt på nettet på BN.com og bestilt på en "on-demand" basis av private butikker i kjeden.