MS Office-programvare Beskrivelse

Microsoft Office-programvare, også referert til som MS Office eller MS Office Suite, er en samling av kontor-relaterte applikasjoner. Denne populære samling av programmer er kompatible for ytelse på både PC og Macintosh-maskiner.

Historie

Microsoft introduserte sin første pakke av kontor-programvare i 1989, og kalte den Kontor 3.0. Suiten besto av Microsoft Word, Excel, PowerPoint og Microsoft Mail. Microsoft Office 2010, for PC-brukere bare, var programvarens 11. oppgradering.

programmer

Tre av Microsofts opprinnelige fire kontorprogrammer vært konsekvent gjennom 11 oppgraderinger. Microsoft Word er en omfattende ord prosessor, Excel er et regnearkprogram, og PowerPoint skaper presentasjoner og lysbildeshow. Den fjerde søknad, Microsoft Mail, har fått nytt navn Outlook, og inneholder et e-postprogram, planlegger og adressebok. Andre programmer er inkludert i kontorpakken.

Konkurranse

Microsoft sier om lag 500 millioner mennesker bruker Microsoft Office, noe som gjør det front-runner i kontor-relatert programvare og en av de mest brukte programvare i verden. Sine konkurrenter inkluderer OpenOffice.org 3.1 og Softmaker 2008. En 2009 anmeldelse i Infoworld kalt Softmaker "mer levedyktig konkurrent til Microsoft Office, spesielt i low-end PC og mobil databehandling plass," siterer sin overlegne kompatibilitet med Microsoft Office-formater.