Programmer er treg til å åpne på en eMachine ComputerProblemet med treg åpning programmer rammer alle merker av datamaskiner, og ikke bare eMachines. Det viktigste symptomet er den samme uavhengig av datamaskin merke eller modell, og fremstår som en forsinkelse mellom den første dobbeltklikk på programmets ikon og tidspunktet når programmet faktisk åpner og er klar til bruk. Mange faktorer kan forårsake dette etterslepet, og de fleste er repareres med liten eller ingen teknisk erfaring.

Ikke nok RAM

En vanlig årsak til treg å åpne programmer på en datamaskin er rett og slett ikke nok RAM, eller random access memory. RAM i datamaskinen gjør at CPU, eller sentralenhet, for å få rask tilgang til data og utføre handlinger og prosesser, for eksempel åpnings programmer. Jo flere prosesser datamaskinen kjører til enhver tid, jo mer RAM CPU krever. Uten nok RAM til å håndtere alle de krav som stilles til det, må nye tiltak vente til en annen prosess er ferdig og rydder litt plass på RAM-brikke. Bekjempe dette ved å øke mengden RAM systemet holder gjennom tilførsel av mer fysisk RAM.

For mange programmer som kjører

Det er mulig at programmene er treg å åpne fordi datamaskinens RAM er allerede opptatt håndtering kravene satt på det av andre programmer. Hvis du har mange programmer kjører, som øker antall prosesser CPU må utføre. Dette i sin tur, stiller ekstra krav til RAM-brikke, og reduserer mengden av tilgjengelig plass for nye prosesser. Som programmene kjemper om ressurser, den nyeste å bli åpnet kamp for å finne den tilgjengelig minne til å kompilere de nødvendige filer og data for å kjøre. Steng ned noen unødvendige prosesser eller programmer for å frigjøre RAM plass.

fragmenterte filer

Små, fragmenterte filer kan samle seg på datamaskinen din som du bruker den, installere og avinstallere programmer, åpne og lukke filer og bruke Internett. Over tid kan disse filene begynner å tette harddisken, og føre til at datamaskinen tregere under normal drift som den kjemper for å finne de riktige filene som er nødvendige for bruk. Behold harddisken organisert og rent ved regelmessig defragmentering, ved hjelp av verktøyet innebygd i operativsystemet eller et eget program.

Register Problemer

Datamaskinens register inneholder all informasjonen Windows-operativsystemet krever for å kjøre skikkelig. I løpet av tiden, og gjennom regelmessig bruk av datamaskinen, kan elementene i registeret blir ødelagt. Fragmenterte filer igjen fra avinstallere programmer kan også forbli bak i registeret, forårsaker datamaskinen til å bremse ned eller krasje. Egne programmer som kalles registret rengjørings bidra til å fjerne disse ugyldige, korrupte og leftover filer, og holde registeret knirkefritt og raskt.

malware Infestation

Ondsinnet programvare eller malware, er en samlebetegnelse som refererer til de ulike "hemmelige" programmer som laster ned og installerer seg inn på datamaskinen din uten din tillatelse eller viten. Effektene av disse programmene varierer fra å åpne popup-vinduer som annonserer mindre daværende sunne nettsteder, for å stjele dine personlige data og sende den over Internett til en tilsvarende skruppelløs person. I det minste, kan disse programmene kjører konstant i bakgrunnen, stjele verdifull RAM og CPU prosessorkraft, forårsaker dine ønskede programmer for å åpne og kjøre sakte. Installer alltid en anti-malware program på datamaskinen din, holde det oppdatert jevnlig og kjører rutinemessige skanninger å se etter tegn på infeksjon.